Så väljer du det bästa kreditkortet 2019

Så väljer du det bästa kreditkortet 2019
Kreditkarma.se |

När du ska välja kreditkort så finns det några saker som du bör tänka på, speciellt då det finns mer än 100 olika kreditkart att välja mellan. Här kommer vi gå igenom några punkter som kan vara bra att titta extra noga på. Tyvärr kan de olika korteten ha både för- och nackdelar, men innan du börjar undersöka dessa så kan det vara bra att begränsa listan med kreditkort som du behöver undersöka. Så först och främst skulle vi rekommendera att du försöker hittar kort med en: Låg ränta, utan årsavgift, många räntefria dagar och en kredit som passar dina behov.

Därefter bör du undersöka om korten har några extra förmåner, kanske de erbjuder bonuspoäng när du handlar eller så kan du kanske tjäna air miles som går att använda för att resa. Så när du ska välja kreditkort så handlar det egentligen om vilka behov du vill att kreditkortet ska uppfylla.

Faktorer att tänka på när du jämför kreditkort

  • Effektiv ränta på krediten
  • Om kortet har någon årsavgift
  • Antal räntefria dagar
  • Kan du få någon bonus / tjäna poäng?
  • Andra förmåner
  • Försäkringar
  • Fakturaavgifter & aviavgift
  • Valutapåslag & uttagsavgift

När bör du använda kreditkortet?

Det finns stunder då det kan vara fördelaktigt att använda ett kreditkort. Till exempel så kan du få extra skydd när du handlar på nätet eller när du betalar minst 75% av kostnaden för dina flygbiljetter med kreditkortet så ingår en reseförsäkring som täcker eventuella kostnader om du skulle bli sjuk, skadad, förlorar bagage eller om det uppstår flygförseningar.

Vad innebär ett kreditkort med poäng & bonusar?

text

Kreditkort med förmåner

text

Nekad vid ansökan om kreditkort

text

Sammanfattning

text

Kategori: Guider

© 2020 Kreditkarma.se. Alla produktnamn, logotyp och varumärken som anges eller hänvisas till på Kreditkarma.se är respektive varumärkesinnehavares egendom. Kreditkarma.se är en gratis jämförelsetjänst som hjälper dig att jämföra alla kreditkort och lån som finns i Sverige. Filtrera fram kreditkort och lån baserat på en rad olika kriterier.

De erbjudanden och länkar som visas på webbplatsen är från annonsörer och från vilka Kreditkarma.se i vissa fall kan få ersättning från. Det är denna ersättning som gör det möjligt för oss att erbjuda denna tjänst helt utan kostnad. Vill du veta mer om hur tjänsten fungerar eller hur affiliate-marknadsföring fungerar, klicka här.