Information om Kredit Karma

Kredit Karma är en jämförelsetjänst som jämför alla kreditkort i Sverige. Här hittar du mer information om tjänsten och har du några frågor? Besök då Frågor & Svar eller kontakta oss direkt.

Information om kreditkarma.se

Syftet med tjänsten

Kredit Karma finns här för att underlätta och hjälpa dig att välja det kreditkort eller lån som har bäst villkor. Vi vill att det ska vara enkelt att jämföra kreditkort och lån så att du som konsument enkelt ska kunna beräkna och se hur mycket kortet eller lånet kostar inklusive alla avgifter.

Så förblir vi kostnadsfritt

Kredit Karma kommer alltid att vara gratis och det är tack vare de flesta länkar som finns på sidan. När du ansöker om kreditkort via Kredit Karma så får vi ibland ersättning från våra samarbetspartners.

Klicka här för mer information om hur affiliate-marknadsföring fungerar.

Hur vi hjälper dig

Till skillnad från många andra så kallade "jämförelsetjänster" så jämför vi alla kreditkort och lån som finns i Sverige och inte bara de som erbjuder ersättning. Detta betyder att om det finns något kreditkort eller lån som har bättre villkor än de som våra samarbetspartners erbjuder så kommer du se de i vår jämförelse.

Genom att jämföra alla kreditkort och lån så hoppas vi att du som konsument ska ha möjlighet att välja ett kreditkort eller lån som erbjuder bäst villkor och inte baserat på hur stor marknadsföringsbudget som kredit- eller långivaren har.

Så hjälper Kredit Karma dig att hitta rätt kreditkort

Mer om våra tjänster

Kreditkort

Jämför kreditkort med en kredit upp till 200 000 kr. Just nu jämför vi mer än 60 kreditkort.

Se alla kort
Lån

Jämför alla lån och långivare i Sverige och låna upp till 600 000 kr i 12 år. Just nu kan du jämföra mer än 100 lån.

Se alla lån
Verktyg

Vi har en rad olika verktyg som kan ha nytta av när du planerar din privatekonomi.

Se alla verktyg
Blogg

Här skriver vi om privatekonomi, sparande och investeringar. Klicka nedan för att besöka bloggen.

Se alla inlägg
Sidkarta

Se alla sidor som finns på Kredit Karma. Här hittar du alla kortutgivare, korttyper och kreditkort.

Se sidkarta

Information om Kreditkarma.se

Vår affärsidé är väldigt enkel – vi vill hjälper människor att spara pengar när man till exempel behöver låna pengar eller ska ansöka om ett kreditkort. Vi har samlat alla kreditgivare som finns i Sverige och vi jämför alla kreditkort som dessa erbjuder. Kredit Karma listar kreditkorten i fallande ordning vilket gör att det som har lägst ränta och flest räntefria dagar listas överst. För oss är det viktigt att vissa den information som är mest relevant för dig som letar efter ett kreditkort.

Vad gör Kredit Karma unikt?

Vi är en av få jämförelsetjänster som jämför alla kreditkort i Sverige. Hos oss hittar du mer än 60 kreditkort och inom kort kommer du också kunna jämföra alla lån som erbjuds i Sverige.

Ansök om kreditkort och lån

Vi gör det enkelt att ansöka om kreditkort och lån. Hela ansökningsprocessen görs via nätet så allt du behöver göra är att klicka på "Ansök Direkt" för att gå direkt till kortutgivaren eller långivaren där du kan fylla i din ansökan. Vanligtvis får du snabbt svar om din ansökan har blivit godkänd eller ej.

Vem kan ansöka om kreditkort i Sverige?

Det finns en del krav när det kommer till vem som kan ansöka om kreditkort:

  • Svenskmedborgare
  • Minst 18 år
  • Årsinkomst på minst 100 000 kr
  • Inga ekonomiska problem

Uppfyller du dessa kraven så är chansen stor att du kan bli beviljad ett kreditkort. För att se exakt vilka krav de olika kreditkorten har, så skulle vi rekommendera att du kollar vår jämförelse Sveriges Bästa Kreditkort 2021 och när du hittar ett kort som du tycker är intressant så kan du klicka på "Mer Information" för att se alla krav.

Vem kan ansöka om lån i Sverige?

Precis som med kreditkort så finns det en del krav du måste uppfylla:

  • Svenskmedborgare
  • Minst 18 år
  • Krav på inkomst
  • Ingen skuld hos kronofogden (skuldsaldo)

Kraven för att få låna pengar är rätt lika som de som finns för att bli beviljad ett kreditkort. Men utbudet av lån är mycket större och eftersom det finns flera typer av lån som har olika krav (till exempel så finns det långivare som erbjuder lån även om du har betalningsanmärkning) och detta gör att chansen är större att du kan bli beviljad ett lån än ett kreditkort.

© 2021 Kreditkarma.se. Alla produktnamn, logotyp och varumärken som anges eller hänvisas till på Kreditkarma.se är respektive varumärkesinnehavares egendom. Kreditkarma.se är en gratis jämförelsetjänst som hjälper dig att jämföra alla kreditkort och lån som finns i Sverige. Filtrera fram kreditkort och lån baserat på en rad olika kriterier.

De flesta erbjudanden och länkar som visas på webbplatsen är från annonsörer och det är från dessa som Kreditkarma.se i vissa fall kan få ersättning från. Med hjälp av denna ersättning så blir det möjligt för oss att erbjuda denna tjänst helt utan kostnad. Vill du veta mer om hur tjänsten fungerar eller hur affiliate-marknadsföring fungerar?.