Allmänna Villkor

Nedan kan du ta del av våra användarvillkor och specifik information om vår webbplats. Genom att gå in på och nyttja webbplaten anses du ha accepterat våra användarvillkor.

Allmänna Villkor för Kredit Karma

1. Villkor

Genom att besöka webbplatsen på https://kreditkarma.se godkänner du dessa användarvillkor, alla tillämpliga lagar och regler och är införståd med att du är ansvarig för att du följer gällande lagar. Materialen på denna webbplats är skyddad av gällande upphovsrätt.

2. Användarrättigheter
 1. Tillstånd beviljas tillfälligt att ladda ner en kopia av materialet (informationen) som finns på https://kreditkarma.se för personlig och icke-kommersiell bruk. Detta är beviljande av en licens som ej går att överlåta och enligt denna licens får du inte:
  1. modifiera eller kopiera materialet;
  2. använd materialen för kommersiellt syfte, eller för någon offentlig visning (kommersiell eller icke-kommersiell);
  3. försök att dekompilera någon programvara som finns på Kredit Karma;
  4. ta bort eventuella upphovsrättsliga eller andra proprietära beteckningar från materialet; eller
  5. överlåta materialet till en annan person eller "kopiera" materialet till någon annan server.
3. Friskrivning
 1. Materialet på Kredit Karma tillhandahålls på en "som är" basis.
 2. Allt material på Kredit Karma är endast avsett som allmän information. Innehållet är inte uttömmande och skall inte ersätta professionell rådgivning.
 3. Vidare, garanterar Kredit Karma inte eller ger några upplysningar om noggrannheten, sannolika resultat eller tillförlitligheten av materialet på hemsidan eller på annat sätt relaterat till sådant material som är länkade till denna webbplats.
4. Begränsningar

Kredit Karma kan under inga omständigheter hållas ansvariga om information inte är aktuell och uppdaterad. Hemsidan kan icke heller hållas ansvarig för eventuella skador som uppstår på grund av användningen eller oförmågan att använda materialet på Kredit Karma.

5. Noggrannhet av Material

Materialen som visas på Kredit Karma kan innehålla tekniska, typografiska eller fotografiska fel. Kredit Karma garanterar inte att något av materialen på hemsidan är korrekt, komplett eller aktuellt. Kredit Karma kan när som helst ändra innehållet på webbplatsen.

6. Länkar

Kredit Karma har inte granskat alla webbplatser som vi länkar till och vi ansvarar ej för innehållet på dessa webbplatser. Inkluderingen av en länk innebär inte att Kredit Karma "stödjer" eller "rekommenderar" sidan som länken går till. Användning av alla länkar och webbplatser sker på användarens egen risk.

7. Ändringar

Kredit Karma kan ändra dessa villkor när som helst utan att meddela dig som användare. Genom att använda denna webbplats accepterar du den nuvarande versionen av dessa villkor.

© 2021 Kreditkarma.se. Alla produktnamn, logotyp och varumärken som anges eller hänvisas till på Kreditkarma.se är respektive varumärkesinnehavares egendom. Kreditkarma.se är en gratis jämförelsetjänst som hjälper dig att jämföra alla kreditkort och lån som finns i Sverige. Filtrera fram kreditkort och lån baserat på en rad olika kriterier.

De flesta erbjudanden och länkar som visas på webbplatsen är från annonsörer och det är från dessa som Kreditkarma.se i vissa fall kan få ersättning från. Med hjälp av denna ersättning så blir det möjligt för oss att erbjuda denna tjänst helt utan kostnad. Vill du veta mer om hur tjänsten fungerar eller hur affiliate-marknadsföring fungerar?.