Om Kreditkarma.se

Vi hjälper dig att maximera dina pengar genom att ge dig möjlighet att fatta smartare och ekonomiska beslut genom vår uppsättning av användbara verktyg och lärorikt innehåll.

Kreditkarma.se grundades 2016 med det enkla syftet att hjälpa privatpersoner ta bättre ekonomiska beslut. Med flera banker och finansinstitut som erbjuder otaliga produkter till konsumenter kan det vara svårt att navigera sig igenom all marknadsföring och teknisk jargong samtidigt som man vill undvika deras alltför påträngande säljande marknadsföring.

Vi har valt att samla och konsolidera produktinformation till en enda plattform för att göra det enkelt att jämföra financiella produkter och tjänster. Oavsett om det gäller ett nytt lån, ny försäkring eller nytt kreditkort så erbjuder vi information som är lätt att förstå och produkter som är säkra och enkla att ansöka om - allt samlat på ett ställe.

Hur tjänar Kredit Karma pengar?

Våra jämförelsetjänst är helt kostnadsfri för dig som konsument, så hur tjänar vi pengar? Det vanligaste sättet för sidor som "jämför lån, kreditkort och andra produkter" tjänar pengar på är genom en provision eller "affiliate"-ersättning som många företag erbjuder när sidor som vår genererar traffik och "leads" till företaget, detta innebär att vi får betalt om någon av våra besökare ansöker om till exempel ett lån eller kreditkort.

Hur vi får betalt beror på vilken produkt eller tjänst du jämför och väljer. Affiliate-ersättningen är vanligtvis strukturerad på två sätt: Det kan vara en % av lånebeloppet eller så är det en fast ersättning som betalas när produkten eller tjänsten blir beställd.

Denna ersättning är mycket lägre än traditionella reklamkostnader som företagen måste betala vid till exempel TV-reklam eller pressannonsering. Det är också därför vi har så många företag som samarbetar med oss. Klicka här om du vill veta mer om hur tjänsten fungerar.