Så fungerar tjänsten och hur vi tjänar pengar på att jämföra produkter

Vill du veta hur den här sidan fungerar? Här förklarar vi syftet med sidan och hur man kan tjäna pengar på att jämföra finansiella produkter och många andra tjänster. Se också hur mycket ersättning de olika tjänsterna erbjuder.

På den här sidan:

Det ska vara enkelt att jämföra finansiella produkter.

Målet med sidan var att göra det enkelt att jämföra finansiella produkter som lån och kreditkort. Men allteftersom sidan utvecklas så har vi valt att bredda sidan för att erbjuda resurser och guider kring privatekonomi och hur man kan tjäna pengar passivt, dels genom investeringar men också genom en hemsida eller blogg.

Det ska vara enkelt att jämföra finansiella produkter.

Produkter som du kan jämföra


KREDITKORT

Välj ett kreditkort som passar din livsstil

Jämför enkelt kreditkort:

  • Hitta kort baserat på korttyp eller kortnätverk
  • Sortera efter: lägst ränta, lägst kostnad och 5 andra kriterier
  • Se alla avgifter, vem som gör kreditprövning och inkomstkrav

Tjäna pengar på att marknadsföra finansiella produkter

Att marknadsföra lån och krediter via annonser på sociala medier och Google är idag väldigt dyrt, därför väljer många företag att använda affiliatemarknadsföring vilket bara kostar pengar när kunden blir beviljad ett lån eller kredit.

Steg 1. Letar efter lån eller kreditkort

En person behöver ett lån eller kreditkort och söker på Google efter bäst kreditkort eller bäst privatlån och får då upp flera hemsidor som jämför lån och kreditkort. En av sidorna som dycker upp är Kreditkarma.se och eftersom sidan verkar erbjuder relevant information så väljer besökaren att gå in på sidan.

Steg 2. Jämför lån eller kreditkort

Via Kreditkarma.se kan besökaren jämför lån eller kreditkort och om informationen som vi tillhandahåller hjälper besökaren så kanske den väljer att gå vidare till kreditgivaren genom någon av våra affiliate-länkar. Till exempel genom att klicka på "Ansök Nu"-knappen.

Steg 3. Ansöker hos kreditgivaren

Besökaren skickas vidare till kreditgivaren där den kan läsa alla villkor som gäller. I samband med att besökaren klickar på vår länk så skapas en "Cookie" som gör det möjligt för tjänsten att se att besökaren kom från Kreditkarma.se. Så om besökaren blir beviljad ett lån eller kreditkort så har vi möjlighet att få ersättning.