Allmänna vilkor för Kredit Karma

På denna sida har vi samlat information gällande användarvillkoren på Kreditkarma.se. Vi hoppas att följande information svarar på eventuella frågor du har och ger en bättre förståelse för hur vi arbetar för att våra användare ska få en bra upplevelse.

Material och Innehåll: Webbplatsens innehåll ska endast användas för informationsändamål och bör inte användas som grund för någon investering eller annat syfte. Material på denna webbplats är skyddade av gällande upphovsrätt och varumärkesrätt. Material och innehåll på Kreditkarma.se får endast användas för för privat och personligt bruk och inte under några omständigheter kommersiellt eller offentlig visning.

Länkar: Kreditkarma.se innehåller länkar till andra webbplatser som vi inte är ansvariga över. Vi uppmanar våra besökare när de lämnar vår webbplats att läsa sekretessutlåtande på varje webbplats som samlar in personuppgifter. Du bör också läsa igenom villkoren innan du använder någon produkt eller tjänst som vi länkar till. Vi är inte heller ansvariga för länkar som pekar till Kreditkarma.se. Detta granskas inte av någon administratör och vi har ingen koppling till dessa webbsidor om inte annat anges på vår webbsida.

Genom att besöka Kreditkarma.se samtycker du till denna information. Vi förbehåller oss rätten att lägga till, uppdatera eller ändra informationen och publicerar ändringar på denna webbsida. Om du anser att någon information saknas eller har några frågor som inte besvaras på denna sida är du välkommen att kontakta oss på contact@kreditkarma.se.