Finansiella Verktyg

Har är några bra verktyg som kan hjälpa när man håller på och planerar sin privatekonomi. Vill du veta hur mycket ett snabblån kostar eller hur mycket du kan tjäna på att månadsspara? Använd verktygen nedan.

bar_chart
Lånekalkylator

Lånekalkylatorn hjälper dig beräkna dina kostnader för olika lånebelopp, räntor och villkor.

location_city
Amorteringskalkylator

Här kan du beräkna hur amorteringen påverkar ditt bostadslån. Du kan se hur mycket du kommer betala varje månad och hur mycket som är krav att betala av på lånet.

timeline
Avkastningskalkylator

Använd den här kalkylatorn för att uppskatta hur stor avkastning ditt månadssparande kan generera.

© 2021 Kreditkarma.se. Alla produktnamn, logotyp och varumärken som anges eller hänvisas till på Kreditkarma.se är respektive varumärkesinnehavares egendom. Kreditkarma.se är en gratis jämförelsetjänst som hjälper dig att jämföra alla kreditkort och lån som finns i Sverige. Filtrera fram kreditkort och lån baserat på en rad olika kriterier.

De flesta erbjudanden och länkar som visas på webbplatsen är från annonsörer och det är från dessa som Kreditkarma.se i vissa fall kan få ersättning från. Med hjälp av denna ersättning så blir det möjligt för oss att erbjuda denna tjänst helt utan kostnad. Vill du veta mer om hur tjänsten fungerar eller hur affiliate-marknadsföring fungerar?.