Appar & tjänster för att ta reda på ditt kreditbetyg

Appar & tjänster för att ta reda på ditt kreditbetyg
Kreditkarma.se |

När man ansöker om att låna pengar, ett kreditkort eller om man ska köpa något på avbetalning som till exempel ett telefonabonnemang så görs det alltid en kreditupplysning. Dock är det sällan man själv vet hur kreditvärdig man är, dessutom kan ens kreditvärdighet förändras om det görs för många kreditupplysningar vilket i sin tur kan leda till att man får svårare att få lån, möjlighet att delbetala eller betala via faktura.

UC eller Upplysningscentralen som företaget också kallas har erbjudit kreditupplysning till privatpersoner men detta har kostat pengar, vilket har gjort att många har inte varit villiga att göra en egen kreditupplysning. Men nu har det kommit några nya tjänster som gör att du kan beräkna ditt kreditscore eller så kan du göra en gratis kreditupplysningar direkt via mobilen och på så sätt få reda på ditt kreditbetyg.

Kreddy - Gratis kreditupplysing i din mobil

Polaris Finans - Beräkna ditt kreditbetyg

Kategori: Guider

© 2020 Kreditkarma.se. Alla produktnamn, logotyp och varumärken som anges eller hänvisas till på Kreditkarma.se är respektive varumärkesinnehavares egendom. Kreditkarma.se är en gratis jämförelsetjänst som hjälper dig att jämföra alla kreditkort och lån som finns i Sverige. Filtrera fram kreditkort och lån baserat på en rad olika kriterier.

De erbjudanden och länkar som visas på webbplatsen är från annonsörer och från vilka Kreditkarma.se i vissa fall kan få ersättning från. Det är denna ersättning som gör det möjligt för oss att erbjuda denna tjänst helt utan kostnad. Vill du veta mer om hur tjänsten fungerar eller hur affiliate-marknadsföring fungerar?.